vrijdag 23 januari 2009

Celebrity day

















"Maak van iedere dag een feestje en als er niets te vieren valt dan zorgen we daar wel voor", lijken ze te denken op school. En geef ze eens ongelijk. En daarom was het vandaag Celebrity Day. De grote verkleedpartij is op zich al lol genoeg maar natuurlijk is er ook een winnaar en die mag een dag principal spelen. Of de principal dan voor een dag student wordt weet ik niet

Natuurlijk moet je daar niet te vroeg mee beginnen want last minut stress levert altijd de beste inspiratie op. Daarom renden we gisteren om 15.45 uur door Marshalls, de equivalent van de Zeeman op zoek naar kledingstukken die samen de outfit moesten vormen voor 2 Superwomen in constraterende kleuren. En geloof het of niet, in Californie kun je in januari gewoon een kobaltblauwe short kopen in de uitverkoop voor 7 dollar. Een beetje fantasie gecombineerd met de blauwe short, een roze rode panty, een paar T-shirts, een jongssportbroekje en een te kleine pyjamabroek leverde bovenstaande plaatjes op. (beetje vaag door de snel bewegende supervrouwen en de kwaliteit van de mobiele telefooncamera). Succes verzekerd, vooral toen bleek dat ook de principal Mr. Cosmos verkleed was als superman onder zijn dagelijks pak.

Jammer genoeg hebben de dames niet gewonnen, maar Ilana mag als troostprijs de wekelijkse aankonding doen maandag. en wie weet levert het een plaatsje in het jaarboek op. Wij kijken uit naar de volgende feestdag. Dus op naar Valentijnsdag (aan welke leerkracht de eer om de cupidovleugels te dragen dit jaar?), Grazy hair day, pi-day en St. Patricksday.

Geen opmerkingen: